"Dutch Design pur sang met een no-nonsense karakter"

Vandenberg toont noviteiten op najaarsshow

ETC Design Center Europe organiseert dit najaar weer een najaarsshow op het gebied van interieur in Culemborg.
Dit event vindt plaats op 23 en 24 september. De collectie van LABEL | Vandenberg is te vinden op de begane grond. Het team bestaat uit Claire Declemy en Ton en Marieke van den Berg. Zij geven uitleg over alle noviteiten. 

"LABEL | Vandenberg staat voor Dutch Design pur sang met een no-nonsense karakter. Zitmeubelen handgemaakt en ontworpen door vakmensen met passie. Door het ontwerpen van tijdloze meubelen met een duidelijke vormgeving en het gebruik van unieke natuurlijke materialen creëert ons label meubelen die met je meeleven", vertelt een woordvoerder. Vandenberg is als familiebedrijf al 25 jaar gevestigd in Brabant. Door samen te werken met lokale partners is het bedrijf betrokken bij alle processen en blijft het een Nederlands merk in hart en nieren. Het team van LABEL | Vandenberg gelooft dat het maken van hoogwaardige meubelen een ambacht is waarvoor kennis en vakmanschap vereist is. Zo vraagt het gebruik van karakteristieke leersoorten om expertise, zodat elk product zijn eigen identiteit krijgt en door de jaren heen alleen maar mooier wordt. 

De najaarsshow vindt plaats op 23 en 24 september van 10.00 tot 17.00 uur. LABEL | Vandenberg is te vinden op de begane grond, standnummer 209.

Meer informatie:
LABEL | Vandenberg
Ramgatseweg 5
4941 VN Raamsdonksveer
info@label.nl
www.label.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.