Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bij het ontwikkelen van de stand voor de Interieur Collectie Dagen

Plinten & Profielen Centrale blijft verrassen

Blijven verrassen, dat is het credo van PPC bij het ontwikkelen van de stand voor de Interieur Collectie Dagen (InCoDa). Een stand, anders dan alle anderen. Creatief en opvallend, inspirerend voor iedere bezoeker. Hoe maak je de etalage aansprekend voor de klant? En hoe laat je het complete plaatje zien? Kijk rustig rond op de stand en sta stil bij wat je aanspreekt. Bekijk de details en ontdek het ambacht. Laat je inspireren, ervaar wat je klant wil beleven en ontmoet PPC!



Naast de vernieuwde vloerconcepten toont PPC haar totaalaanbod voor klanten. Vernieuwde traprenovatie (in hout, laminaat en vinyl), nieuwe plinten en profielen, KLEED karpetten, ParketEntree matten, convectorputrolroosters, Sfeerplinten, de Fidbox & HM-Box, nieuwe Quick-Step vloeren en de introductie van een hele nieuwe vloerenlijn!

Het product- en serviceaanbod van PPC is zeer dynamisch. Met 12.000 artikelen, waarvan de meeste uit voorraad leverbaar, blijft PPC continu op zoek naar nog betere en completere producten voor parketteurs en woninginrichters. Lijmen, profielen, gereedschap, vloeren, onderhoudsproducten, te veel om op te noemen. Alles is te vinden in onze webshop. Maar omdat bladeren ook handig kan zijn is er ook een nieuwe catalogus. Deze is te verkrijgen bij de stand.

Meer informatie:
PPC
www.plintenenprofielencentrale.nl

Publicatiedatum: