Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg

FK Projecten wordt verdeler Modular Lighting

Met ingang van september vertegenwoordigt FK Projecten in de Culemborgse showroom van het ETC Design Center Europe het verlichtingsmerk Modular Lighting. Het designmerk wordt daar gepresenteerd en verkocht.
FK Projecten richt zich met de verlichtingsproducten van genoemd designmerk vooral op architecten en projectinrichters. Modular Lighting wordt dan ook als een mooie aanvulling gezien op de designmerken die men reeds verdeelt, te weten Artemide, Flos, Foscarini - Diesel en Louis Poulsen.

“Al bijna 40 jaar is Modular Lighting Instruments een echte pionier in de wereld van architecturale verlichting. Modulaire verlichtingsinstrumenten hebben hun stempel gedrukt op de sector met hun moedige campagnes, gedurfde ontwerpen en innovatieve technologie. Ze zijn wie ze zijn en ze houden er niet van om op te gaan in de massa.”

De technologie van Modular Lighting heeft het verleden helpen vormgeven en loopt voorop in de toekomst. “Hun R & D-team, dat uit niet minder dan tien ingenieurs bestaat, anticipeert voortdurend op nieuwe technologische trends. Hiermee kunnen Modular Lighting Instruments geavanceerde technologie ontwikkelen en gebruiken, zodat ze hoogwaardige producten kunnen maken.

Het eigen technische ontwerp van Modular heeft in het verleden ongelooflijke functies geleverd, zoals een bionische heatsink, bladveren en reflectoren om het installatiegemak van de armaturen te verbeteren.”

Meer informatie:
Modular Lighting
Presentatie in ETC Design Center Europe - stand 104a
Randweg 20
4104 AC Culemborg

FK Projecten Nederland BV
Tel. 0031 653 163 769
www.fkprojecten.nl