Directie richt zich alleen op onlineverkoop

Woonwinkel sluit na 15 jaar de deuren

Na 15 jaar gaat ITEMZ niet alleen de Wibautstraat, maar ook Amsterdam verlaten. De woonwinkel verhuist na een lange tijd naar Zaandam. Jarenlang was het persoonlijk contact met de klant onmisbaar. Tegenwoordig merken de enthousiaste eigenaren Rogier Damen en zijn vrouw Diana dat hier een verschuiving in plaatsvindt. Tijden veranderen en zo ook de mensen. Door de stijgende huur en minder persoonlijk contact met de klant verkoopt ITEMZ sindskort uitsluitend nog online.

“Online verkoop heeft zijn toevlucht genomen. Als ondernemer moet je daarin mee veranderen en dat heet ook ondernemen. Hoe graag je soms persoonlijk de dingen weleens anders zou willen zien”, zegt Rogier op de website van ITEMZ.

Samenwerking
ITEMZ is een samenwerking aangegaan met het meubelstoffeerderij alelier SEM, uit Amsterdam, gespecialiseerd in het stofferen van meubels. Daarnaast hebben zij een lijn met exclusieve home accessoires zoals kussens en poefen.

Vintage Itemz
Ruim drie jaar werd er bij ITEMZ besloten om ook Vintage Itemz te verkopen. Dit bleek achteraf erg succesvol te zijn. Een goed voorbeeld hiervan zijn deze vintage stoelen met formica die een marmerlookprint hebben. Het strakke interieur en de betonnen vloer zorgen ervoor dat de stoelen volledig tot zijn recht komen.Een ander voorbeeld is de vintage Zweedse turnbank. De combinatie van de 3,60 meter lange turnbank met stalen frame, de stoere betonnen vloer en de Balinese manden als wanddecoratie maken dit plaatje helemaal af.Meer informatie:
ITEMZ
Wibautstraat 45
1091 GH Amsterdam 
Tel. 020 468 36 90
info@itemz.nl
www.itemz.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.