Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oprichter Jysk overleden

Vanmorgen, op maandag 19 augustus 2019 is Lars Larsen, oprichter van Jysk overleden in zijn woonplaats Silkeborg (Denemarken). Lars laat zijn vrouw Kristine, hun twee kinderen en vier kleinkinderen achter. 

"Vandaag hebben we onze vader, echtgenoot en grootvader verloren, en Denemarken een opmerkelijke handelaar", zegt Lars' zoon Jacob Brunsborg, die de functie van voorzitter van Lars Larsen Group overnam na de terugtrekking van zijn vader in juni nadat hij de diagnose leverkanker kreeg. "Hij zal door ons allemaal worden gemist, en zodra we ons grote verlies een plekje hebben gegeven, zullen we ons best doen om de ontwikkeling van zijn indrukwekkende levenswerk voort te zetten."

Eerder dit jaar speelde Lars een sleutelrol in de viering van het 40-jarig jubileum van Jysk. Hij knipte persoonlijk het lint door om de eerste Jysk-winkel in Ierland te openen, waarmee de aanwezigheid van de retailer in alle grote Europese landen werd voltooid.

Jan Bøgh, CEO en president, zegt: “Voordat hij aftrad als voorzitter, maakte Lars Larsen deel uit van de beslissing om de twee onafhankelijke bedrijfsonderdelen in Jysk Group samen te voegen. Ik zal mijn energie blijven richten op deze zeer belangrijke taak om ervoor te zorgen dat we binnen een paar jaar een verenigd en nog sterker Jysk hebben, dat in de geest van Lars Larsen geweldige aanbiedingen voor onze klanten zal blijven bieden."

In het Verenigd Koninkrijk heeft Jysk een ambitieus vijfjarenplan voor groei aangekondigd waarmee de winkelportefeuille tegen augustus 2024 met bijna 350% zal toenemen tot ongeveer 52 winkels, meldt Furniturenews.

Publicatiedatum: