Coolblue opent eerste winkel in stadscentrum

Afgelopen vrijdag heeft Coolblue in Haarlem een winkel geopend. Hier kunnen klanten producten zelf uitproberen. Ook kan men er terecht voor persoonlijk advies, service na aankoop, reparaties en het ophalen van bestellingen. Deze nieuwe zaak in Haarlem is inmiddels de elfde winkel van het e-commercebedrijf in Nederland en België.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue zei vrijdag: "Vanaf vandaag kunnen klanten in onze nieuwe winkel in Haarlem producten zelf uitproberen. We weten dat ze vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar het zelf graag willen ervaren."

In de Coolblue-winkel aan de Grote Houtstraat vinden klanten vijf verschillende productgroepen, waaronder Smart Home. Ook kunnen ze zich laten adviseren door verschillende productspecialisten, om zo tot de juiste productkeuze te komen. Daarnaast kunnen klanten in de winkel terecht voor service na aankoop, reparaties en het ophalen van bestellingen.

Dit is de elfde winkel van Coolblue in Nederland en België en de eerste winkel midden in een stadscentrum. Dit jaar wil Coolblue nog meer klanten blij maken door winkels te openen op centrale locaties in grote steden, waaronder de aankomende winkel in het centrum van Arnhem.

Coolblue is een e-commercebedrijf met 11 fysieke winkels in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Haarlem, Wilrijk (BE), Lochristi (BE) en Zaventem (BE). De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in Nederland en België.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven