Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Oud-voetbalinternational Romano Denneboom

Van topvoetballer tot gelukkige keukenverkoper in Middelburg

'Dat maffiawereldje van makelaars was niets voor mij'. Die krasse uitspraak doet Romano Denneboom in een interview met Quote. De eenmalig voetbalinternational, die anno 2019 de kost verdient met de verkoop van keukens, streek in zijn voetbalcarrière snel en veel geld op, maar gaf dat net zo makkelijk uit.

FOTO Soccer10

In een interview met Martijn Zeven van Quote vertelt de topvoetballer, die in Middelburg woont, dat hij in zijn carrière aardig veel geld heeft verdiend, maar ook veel geld uitgegeven. "Over de balk gesmeten kun je wel zeggen. Zo had ik wat auto’s, horloges, huisjes. Voetballers verdienen nu eenmaal relatief vroeg veel geld, vele tonnen per jaar. En als je jong bent, geef je het ook erg makkelijk uit. De gekste aankoop die ik ooit heb gedaan? Dat waren er wel een paar, haha. Ik kan me nog herinneren dat ik door Marco van Basten werd opgeroepen voor het Nederlands elftal. Ik moest me melden bij Huis ter Duin, waar altijd veel journalisten en camera’s zijn. Dan wil je er wel goed uitzien. Dus ben ik even langs een kledingwinkel gereden en heb een jasje van Dolce & Gabbana gescoord. Het prijskaartje? Dat weet ik niet meer. Laten we het erop houden dat er veel nulletjes op stonden", aldus Romano.

Coolblue
Na zijn voetbalcarrière raakte zijn geld snel op. Omdat er ook in huize Denneboom brood op de plank moest komen, werd hij bezorger bij Coolblue. "Van Oranje naar witgoed, maar ik vond het oprecht leuk. Ook als ik om zes uur moest opstaan, dat deed ik met een lach. En ik hoefde ook niet meer naar de sportschool, want die ijskasten en wasmachines zijn zwaar man! Soms werd ik wel herkend als ik bij iemand aanbelde. Heel lang heb ik dat bezorgen niet gedaan, hoor", vertelt hij aan Quote.

Keukens
Daarna ging hij aan de slag bij Players United, het voetbalmakelaarskantoor van Guido Albers. "Uiteindelijk was het niets voor mij, dat maffiawereldje van makelaars. Nu doe ik iets anders. Laatst kwam ik, weer bij het uitlaten van de honden, iemand tegen die in België in keukens handelt. Hij heeft me aangenomen als verkoper en ik moet zeggen: dat is echt leuk. Je babbelt lekker met mensen en iedereen heeft toch een keuken nodig. Hier voel ik me op mijn plek", aldus Denneboom in Quote.

Lees het complete artikel hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven