Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Binnenkijken in de B&B van Ollolai-winnaars

Marije en Ovan kochten vorig jaar in het tv-programma ‘Het Italiaanse dorp: Ollolai’ voor een symbolische 1 euro een bouwval in het gelijknamige dorp op Sardinië. Ze wonnen het programma en maakten een prachtige bed & breakfast. Eigen Huis & Tuin was benieuwd: hoe gaat het nu met ze én vooral: hoe ziet het er nu uit?

De B&B van Marije en Ovan loopt goed. In mei en juni dit jaar zat het al goed vol met gasten en in september begint de drukte weer volgens de jonge ondernemers. Alle drie de kamers van de B&B zijn nu in gebruik. "Je bent natuurlijk nooit helemaal klaar, maar in grote lijnen is het af. Uiteraard blijven we altijd nog wel kleine dingen doen, zoals accessoires ophangen of bloemen neerzetten.”
Voor het interieur haalden Ovan en Marije al veel spullen bij kringloopwinkels in Nederland. Voor de spullen die ze nog niet hadden, deden ze kringlooprondjes in Italië. ,,We houden van spullen met een verhaal, dingen die we kunnen opknappen. Zo hebben we een kast gekregen van mensen uit het dorp. Ieder stuk dat in ons interieur staat brengt herinneringen naar boven.”

In de B&B is de minimalistische stijl van Ovan gecombineerd met een meer Italiaanse stijl met goud, waar Marije van houdt. Bekijk het volledige verhaal en foto's hier.