Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor Retailer of the Year Award

Beter Bed voor vierde jaar op rij genomineerd

Na drie jaar op rij gewonnen te hebben, maakt Beter Bed ook dit jaar weer kans om ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ te worden in de categorie Slapen. De nominatie voor deze grootste consumentenverkiezing van Nederland geldt zowel voor ‘Beste Winkelketen’ als ‘Beste Webshop’. Beddenreus, tevens onderdeel van Beter Bed Holding N.V., heeft ook een nominatie op zak in beide categorieën. De lijst met genomineerden is samengesteld op basis van de mening van ruim 220.000 consumenten die meer dan 500 retailers hebben beoordeeld.

Juliëtte Mudde, Marketing Manager, is trots op de nominatie: “Als retailer draait het bij ons om tevreden klanten. Daar zijn we in onze winkels en online dagelijks mee bezig. Dat de klantenwaardering hoog lag, wisten we al. We scoren een 9.4 als het gaat om onze klantbeoordeling. Het is geweldig om deze waardering ook bevestigd te zien in deze vierde nominatie op rij!”

De consument geeft bij de beoordeling van haar favoriete retailer onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment, de betrouwbaarheid en de service en kwaliteit. Op dinsdag 17 september worden de categoriewinnaars bekend gemaakt. Daarna zal een tweede stemronde plaatsvinden, waarna de overall winnaars op donderdag 31 oktober bekend worden gemaakt tijdens het Retailer of the Year gala.

Meer informatie:
Beter Bed
www.beterbed.nl 

Publicatiedatum: