Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In combinatie met een speciale actie

SLV introduceert Big White 2020 catalogus

Traditiegetrouw verschijnt aan het begin van oktober 2019 de jaarlijkse hoofdcatalogus van internationaal verlichtingsmerk SLV: de Big White. De nieuwste editie van de catalogus bevat ruim 900 rijk geïllustreerde pagina’s en meer dan 3200 producten, waarvan zo’n 270 nieuw zijn. "Het merendeel is vanzelfsprekend– gebaseerd op LED-technologie. Steeds meer producten beschikken over een instelbare kleurtemperatuur (keuze tussen warm wit of neutraal wit licht) of zijn voorzien van de zogenaamde 'Dim to Warm' functie.



De fotografen van SLV zijn de wereld rond gereisd om prachtige toepassingsfoto’s te maken bij de producten. Daarnaast is er in deze editie extra aandacht besteed aan aansluit- en montagevoorbeelden. Voor mensen die liever iets minder papier met zich meedragen, komt er van de Big White 2020 ook een handige pocket editie uit op A5 formaat, welke qua inhoud verder gelijk is.



De Big White 2020 wordt geïntroduceerd met een speciale actie: de Big White week. Deelnemers aan deze actie vragen gratis een catalogus aan en de eerste 1250 deelnemers ontvangen daarbij een hippe SLV Messenger Bag van Osaka (winkelwaarde van € 80,00). De actie loopt via diverse elektrotechnische groothandels in heel
Nederland. 


Over SLV
SLV kent een uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Ondersteunende diensten zoals het geven van product- of lichtadvies, het maken van lichtberekeningen, 2D of 3D visualisaties, het leveren van demo producten en de complete ontzorging van A tot Z, maken onderdeel uit van de service van SLV Nederland.

Meer informatie:
SLV Nederland
Kazernestraat 19
5928 NL Venlo
info@slv.nl
www.slv.nl

Publicatiedatum: