"Alle keukenmodellen delen een modern design"

Blanco komt met filtermengkranen

Blanco komt met drie nieuwe filtermengkranen. "Met een modern design en een innovatieve technologie maakt Blanco van de keukenkraan een verfrissende waterbron. Met deze kraan tap je geflterd drinkwater rechtstreeks uit de kraan: minder kalk, meer smaak", vertelt een woordvoerder.
 
De innovatieve meertrapsfilter ‘Best Water Technology’ is ingebouwd in de onderkast. Deze filter zuivert het leidingwater verschillende
keren. Zo worden zelfs de fijnste deeltjes die de smaak kunnen beïnvloeden, zoals zand of metaal, verwijderd. Ook calcium en
chloor worden uit het water geflterd: voor een betere smaak en minder kalkaanslag, waardoor huishoudelijke toestellen zoals
koffemachine en waterkoker langer meegaan.De fltersystemen van Blanco zijn hygiënisch met gescheiden leidingen voor het geflterde water. De mengkranen kunnen ook achteraf worden ingebouwd.
De bediening van de filtermengkranen is eenvoudig met twee aparte hendels: rechts voor koud of warm water, links voor geflterd water.De drie modellen delen een modern design: Fontas II en Fontas-S II hebben een L-vormige uitloop, in chroom of roestvrij staal.
Trima heeft een gebogen vaste uitloop in chroom.
Model Fontas-S II is een fltermengkraan met een uittrekbare uitloop voor extra bewegingsruimte op en naast de spoelbak

Over Blanco
Blanco werd in 1925 opgericht door Heinrich Blanc als ‘Blanc & Co’. Het bedrijf produceert wereldwijd spoelbakken, keukenmengkranen en systemen voor opbergen en afval sorteren. De hoofdzetel is in Duitsland en het bedrijf heeft vijf productiefabrieken in Duitsland, Canada en Turkije.

Meer informatie:
Blanco
www.blanco.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.