Ter ere van het 100 jarig bestaan van de gordijnenleverancier

A House of Happiness goes retro

Begin augustus heeft A House of Happiness een exclusieve jubileumcollectie uitgebracht. Dit ter ere van het koninklijk predicaat dat het bedrijf heeft ontvangen ter ere van het 100-jarig bestaan.

''Vanaf 1919 hangen wij al bij miljoenen mensen thuis en dit aantal groeit elke dag. In 100 jaar tijd hebben we veel modetrends zien komen en gaan. De meest opvallende periode is zeker de jaren 60 en 70, daarom worden deze in een nieuw jasje exclusief op de markt gebracht. A House of Happiness goes retro.''

De exclusieve collectie is verkrijgbaar via de woonspeciaalzaken en via onze webshop. In de woonspeciaalzaken zijn de prints straks van verre te herkennen en anders wel door het koninklijke tintje; de gouden haken.

De dessins zijn ge├»nspireerd op vervlogen jaren. De 9-delige collectie bevat een mix van nieuwe stoffen en remakes van retro dessins uit het archief. Het is retro, met een knipoog naar het verleden. 
Met duidelijke dessins en veel kleur, zoals oranje en bruin, valt deze collectie zeker op. Deze stoffen sluiten ook aan bij de populaire vintage en retro woonstijlen die je tegenwoordig veel ziet. Al dan niet gecombineerd met strakke meubels.

Meer informatie:
A House of Happiness
www.ahouseofhappiness.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.