Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Dupont Sanitair bouwt showroom en magazijn

Groothandel Dupont Sanitair is druk aan het bouwen. De sanitair- en verwarmingsspecialist, met vestigingen in Menen, Kortrijk, Roeselare, laat op de stadsring in Ieper een nieuwe showroom en afhaalmagazijn verrijzen. In dagblad Het Laatste Nieuws (HLN) zegt zaakvoerder Stefaan Dupont dat er gebouwd wordt op 4.500 vierkante meter. "Gelet op de passage langs de stadsring zal Ieper voor onze showroom een heel goede ligging zijn", laat hij weten.

HLN meldt dat Dupont Sanitair vorig jaar de gebouwen en gronden van de roltabaksfabriek Japan Tobacco International-Gryson kocht langs de Menensesteenweg in Wervik. "Met 30.000 verschillende artikelen is ons gamma enorm groot", vervolgt Stefaan Dupont. "In Wervik bevindt zich ons centraal magazijn en we vestigden daar ook onze maatschappelijke zetel."

Volgens HLN is Dupont Sanitair een succesvolle onderneming die blijft groeien en naast sanitair ook specialist is in verwarming, airco en wellness.

In het totale nieuwbouwconcept is de nadruk gelegd op de beleving vanop de ringweg als op het binnenplein. Er is gekozen om een zuivere betonstructuur te gebruiken en hiervan de esthetische kenmerken zichtbaar te houden.

Meer informatie: www.dupontsanitair.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven