Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Hotel Collection' bestaat uit vier verschillende ontwerpen

Swiss Sense komt met nieuwe boxspringcollectie

Swiss Sense ontwikkelt al langer boxsprings voor de zakelijke markt, maar breidt haar dienstverlening en assortiment voor hotels en B&B’s nu verder uit met Swiss Sense Business. Met een eigen team van specialisten op het gebied van productontwikkeling, inkoop, planning en support, voorziet Swiss Sense Business zakelijke afnemers van advies en ondersteuning, inclusief een nieuw productaanbod speciaal voor de zakelijke markt.


Nieuwe collectie boxsprings voor hotels en B&B’s
De Hotel Collection bestaat uit vier verschillende boxsprings: standard, premium, luxury en imperial. Iedere boxspring heeft een eigen karakteristiek en tijdloos ontwerp. Net zoals de boxsprings uit de consumentencollectie zijn ook de boxsprings uit de Hotel Collection volledig naar eigen smaak samen te stellen, zodat het bed past bij de gewenste stijl en sfeer van het hotel en de beoogde gast.

Vertrouwd ligcomfort met praktische functionaliteit 
Een woordvoerder van Swiss Sense vertelt: "De Hotel Collection is ontwikkeld om gasten een optimaal slaapcomfort te bieden. De boxsprings uit de collectie zijn ontworpen voor intensief gebruik, zijn lichter in gewicht en functioneel. Zo beschikken de bedden onder meer over handige, stijlvol weggewerkte handvatten en zijn de twee poten aan de hoofdzijdes van de boxsprings voorzien van wieltjes voor extra gemak tijdens het schoonmaken. De stevige antislip aan de onderzijde van de matrassen zorgt er bovendien voor dat schuiven tot een minimum wordt beperkt."

“Swiss Sense wil niet alleen dat consumenten thuis goed slapen, maar ook tijdens een nacht weg in een hotel of B&B”, zegt Luuk Haegens, coördinator van Swiss Sense Business. “Want goed slapen is tijdens een nacht van huis essentieel. Met Swiss Sense Business kunnen we hotels en B&B’s, maar ook bijvoorbeeld architectenbureaus nog beter van dienst zijn. In de nieuwe Hotel Collection hebben we onze jarenlange ervaring in het maken van bedden en het voor de consument vertrouwde slaapcomfort gecombineerd met een kwalitatief hoogwaardig ontwerp en slimme functionaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.”

De boxsprings uit de Hotel Collection zijn in diverse uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. 

Meer informatie:
Swiss Sense
www.swisssense.nl

Publicatiedatum: