"Het is mogelijk bijna elk organisch model te realiseren"

Designlabel Spell introduceert modulaire meubellijn The Shuffle

Designlabel Spell heeft onlangs de allereerste complete zachte zitlijn geïntroduceerd: The Shuffle. Een woordvoerder van Spell vertelt: 
"De Shuffle Modular Line combineert slimme productietechnieken met traditioneel eersteklas meubelvakmanschap in een tijdloos en karaktervol ontwerp. De lijn past gemakkelijk in de moderne interieur behoefte aan flexibiliteit en is ontworpen om respectvol om te gaan met grondstoffen."

Smart frame technologie
"Waar gewone banken meestal rechthoekig, vierkant en voorspelbaar zijn, biedt de Shuffle lijn de architectonische vrijheid om alle soorten ruimtes uit te dagen of aan te pakken. De Shuffle Line maakt namelijk gebruik van een uniek slimme frame technologie waardoor het mogelijk is bijna elk denkbare organische model efficiënt te realiseren. Ontworpen door ons eigen ontwerpteam, is de Shuffle Modular Line volledig te customizen. Met deze lijn kun u zoveel mixen en matchen als je wilt of zoals wij dat noemen shuffle-en", vervolt Spell.
Het meubel is verkrijgbaar in diverse modellen, stoffen en plinten. Het is mogelijk om het ontwerp compleet te maken met de integratie van tafels en eventueel de nieuwste technologieën van Spell.


"Met de vrijheid om een visueel expressieve omgeving te creëren, behandelt Shuffle een verscheidenheid aan vereisten in privé- en openbare ruimtes met verschillende zitmodules, poefs en tafelmogelijkheden. Verkrijgbaar in tal van stoffen kunnen door de Smart Frame Technology, modules flexibel worden gecombineerd om zowel een kleine tweezitter als andere banklandschappen te creëren", besluit Spell.

De Shuffle Modular Line biedt veel mogelijkheden voor interieurarchitectuur.  Shuffle leent zich door onder andere de stoffering en de houtelementen goed voor een huiselijke sfeer. 

Meer informatie:
Spell
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem
info@spell-online.com
www.spell-online.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.