Heal Interior Design richt Surinaams eethuis in

Als interieurdesigner met Surinaamse roots was de opdracht voor het interieurontwerp en de styling van Surinaams eethuis Moksie Djarie, in hartje Breda, op het lijf geschreven voor HEAL interior design.
Een jaar geleden werden ze van HEAL interior design benaderd door de gezusters Banks. Een van hen, Christin, had de droom om haar eigen, authentiek Surinaams eethuis te beginnen. Samen met zus Astrid zijn ze de uitdaging aangegaan. Het moest een plek worden waar mensen samen komen en zich wanen in klein Suriname. Het gevoel van aanschuiven bij een goede vriend, die je verwent met heerlijke Surinaamse gerechten.

Moksie Djarie betekent letterlijk: ‘gemengde tuin’ in het Surinaams. Suriname is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen met een zeer gevarieerde keuken. Dit gevoel van de diversiteit in Suriname is een belangrijk uitgangspunt geweest voor het interieurconcept. De verschillende gesprekken, nader onderzoek en enige achtergrond informatie hebben geleid tot het interieurontwerp. Een vertaling waarbij beleving en functionaliteit hand in hand gaan. De diverse dessins en combinaties met materialen zijn naar eigen ontwerp en geïnspireerd door traditionele Surinaamse gebruiken.

Moksie Djarie is de enige in haar soort, dat letterlijk ‘even thuiskomen’ betekent.Over HEAL
HEAL staat voor Humanity, Environment And Love. Met interieurconcepten en -ontwerpen worden omgevingen gecreëerd, die het gevoel van wellbeing verhogen.

''Hoe wij ons onderscheiden? Door onze visie op omgevingen en de diversiteit aan klanten. Horeca, zorg, winkels, scholen, bedrijven en particulieren. Dit levert een groot scala aan verschillende interieurbelevingen. Bij iedere doelgroep past immers iets anders. Daar ligt onze kracht.''

''Wat ons inspireert? Mensen die leven en werken vanuit hun hart of passie. Geweldig mooi de energie die je dan voelt. In samenwerkingen levert het prachtige dingen op.'' Surround Happiness is het motto van HEAL.

Over Shirley
''Ik ben HEAL. Geboren in Suriname, getogen in Nederland. Als kind was ik al bezig met het creëren van een ‘fijne’ plek voor mijn omgeving. Na mijn studie Personeel & Organisatie en 12 jaar ervaring als organisatie adviseur, volgde ik mijn hart. Academie Artemis met als specialisatie interieur.''

Adres: Ginnekenweg 75, Breda

Meer informatie:
Heal Design
www.healdesign.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.