"Duurzaamheid is geen doel op zich maar een noodzaak"

TWO-O en Wooden A'dam bundelen krachten

Samen met distributiepartner Wooden Amsterdam presenteert
TWO-O hun interieur- en lifestyle collectie tijdens ShowUp 2019.
De stand van Wooden Amsterdam is ontworpen en geproduceerd door TWO-O. Samen met de collectie van TWO-O zal Wooden Amsterdam hier ook de collecties tonen van andere merken die zij vertegenwoordigen.


 
Bewust produceren en duurzaam gebruik 
Veel labels op de beurs maken zich sterk voor duurzaam design. Verschillende merken laten zien dat bewust produceren en consumeren de toekomst heeft. TWO-O past een moderne, ambachtelijke productiewijze toe en heeft een collectie die duurzaam gebruik stimuleert. Ook dit jaar krijgen deze initiatieven een prominente plek op de beurs en TWO-O is hier dan ook onderdeel van met hun collectie.

Over de collectie 
"Bij TWO-O omarmen we moderne ambacht en we creëren producten op authentieke wijze van hout en metaal. Duurzaam hout en metaal, want dat gaat langer mee. Duurzaamheid is geen doel op zich maar een noodzaak. Alle elementen van design en ambacht komen bij elkaar in onze interieur en lifestyle collectie. Onze collectie bestaat onder andere uit een functionele koffietafel, unieke bijzettafels met bijbehorende snijplank, sfeervolle lampen, een Amsterdamse bel en andere modebewuste accessoires", vertelt Bob Koning van TWO-O.

ShowUP vindt plaats op 1 en 2 september 2019 van 10.00 - 18.00 uur in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Wooden Amsterdam en TWO-O zijn te vinden in stand D.234 - hall 1.

Meer informatie:
TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam 
info@two-o.com
www.two-o.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven