Materiaal voor bekleding muren van badkamers en keukens

HI-MACS komt met twee innovaties

LG Haysys, een fabrikant die gespecialiseerd is in hightech materialen, heeft onlangs HI-MACS Intense Ultra geïntroduceerd. Het nieuwe materiaal geeft meer mogelijkheden voor het ontwerp van oppervlakken en is een aanvulling op de HI-MACS Strato-collectie, die eerder op de markt werd gebracht.

HI-MACS Intense Ultra maakt gebruik van twee innovaties van LG Haysys, namelijk Intense Colour Technology en Ultra-Thermoforming. Intense Colour Technology draait om een verfformule, waarbij donkere kleuren intenser en beter bestand zijn tegen schade. Kleuren blijven langer consistent, ook als het materiaal wordt bewerkt door het bijvoorbeeld te schuren,

Ultra-Thermoforming is een methode die ervoor zorgt dat het materiaal een zeer kleine interne radius kan bereiken van tot 6 mm. De donkere kleuren blijven hierbij even sterk, zonder dat het materiaal op plekken wit uitslaat. Dit zorgt ervoor dat HI-MACS kan worden gebruikt voor scherpe curves en andere uitdagingen met betrekking tot industrieel ontwerp.

HI-MACS is een oppervlaktemateriaal dat in elke vorm kan worden aangepast. Het materiaal wordt veel gebruikt bij interieurdesign, zoals bij de bekleding van muren van badkamers of keukens. Het materiaal bestaat uit mineralen, acryl en natuurlijke pigmenten, die samen een glad, niet-poreus oppervlak vormen voor optimale functionaliteit, esthetiek en hygiëne. HI-MACS Intense Ultra is vanaf september beschikbaar in de kleuren zwart, grijs en donkergrijs.

Meer informatie:
Hi-Macs
www.himacs.eu  

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven