Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe collecties gepresenteerd van Inbani

Het Spaanse badkamermerk Inbani presenteert een aantal nieuwe collecties. Die zijn een combinatie van esthetische vorm en praktische functie. De producten zijn ontwikkeld door gerenommeerde internationale ontwerpers, die gebruik hebben gemaakt van een breed scala aan materialen. De nieuwigheden betreffen onder meer Giro, Forma, Code en Strato.


De Giro collectie

De Giro-collectie bestaat uit pure geometrische vormen, zoals cilindervormige en ellipsvormige figuren, die gecombineerd zijn met solide oppervlakken en metalen afwerkingen. Het materiaal is verwerkt in puur witte of kristallen fittings, zodat een minimalistisch geheel wordt verkregen.

Forma maakt gebruik van organische vormen, die contrasteren met de geometrische figuren die ook in deze collectie zijn gebruikt. Beide vormen lopen naadloos in elkaar over, zodat een dynamisch geheel ontstaat van beweging en flexibiliteit, zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

De kranen van de Code-collectie zijn elegant afgewerkt en zijn geschikt voor installatie bij baden, wasbakken aan muren of wasbakken die met een zuil op de grond rusten.


De Strato collectie

De Strato-collectie is een uitvoerige modulaire collectie, waarin minimalistische vormen een grote rol spelen. De veelzijdige modules van Strato bestaan onder andere uit laden voor kasten, schuifdeuren, spiegels, etc. De onderdelen zijn afgewerkt met natuurlijk hout, mat gelakt hout of glossy hout en zijn water bestendig. De collectie geeft door zijn opzet tal van mogelijkheden om de eigen badkamer naar believen in te richten.‎

Meer informatie en foto's:
Inbani
www.inbani.com 

Bron: Archiproducts

Publicatiedatum: