Floorify innoveert met 2 meter lange planken

De Belgische vloerenproducent Floorify introduceert een nieuwe generatie rigide klikvinyl. Met een afmeting van 2 meter op 24 centimeter brengt Floorify de langste en breedste rigide vinylplank in vloerenland. Breder en langer dan alle standaarden en métultieme plankvariatie. De XL planken komen er in drie vernieuwende kleuren: Teddy Bear, Seychelles en Sabayon. De collectie 2 meter planken is bij elke Floorify dealer verkrijgbaar.

Twee jaar geleden al kwam Floorify op de markt met hun Rigid Planks & Tiles: een innovatieve vloerencollectie die in één klap afrekent met alle vooroordelen van laminaat en vinyl. Toen al koos de jonge vloerenproducent bewust voor lange, brede planken van 1,5 m op 22,5 cm. Dankzij het uitzonderlijk groot formaat komen de authentieke V-groeven en de natuurgetrouwe houtstructuur nog beter tot hun recht. De perfect passende structuren (EIR) en de grote plankvariatie geven je de onderhoudsvriendelijke houtlook waar je altijd naar op zoek was.

De natuurlijke uitstraling van Floorify XL planken past bovendien in elke ruimte en ieders interieur. Landelijk, klassiek of Scandinavisch. In de keuken, slaapkamer of badkamer; je Floorify vloer is overal thuis.
 
Ontworpen om lang mee te gaan 
De planken mogen dan wel langer en breder worden, aan kwaliteit wordt niet ingeboet. De extra dikke slijtlaag van 0,55 mm, een ijzersterke rigide kernen eigenschappen als stil (21dB), waterbestendig en vlekkenresistentmaken van je Floorify vloer de ideale keuze voor elke huiskamer of commerciële ruimte. Per ongeluk iets laten vallen? Geen nood, je Floorify vloerkan tegen een stootje. Het zwevend kliksysteem sluit bovendien naadloos aan en zorgt zo voor een uiterst makkelijke en snelle plaatsing.

Floorify vloeren zijn daarnaast niet alleen mooi, hun levensduur is haast oneindig. Dankzij hun zwevende plaatsing zonder lijm kunnen Floorify vloerenmakkelijk verwijderd worden waardoor hun recyclagepotentieel ten opzichte van andere meerlagige kunststofvloeren veel hoger ligt.


 
Uitgebreid assortiment
De veelzijdige Floorify vinylvloeren zijn in vier verschillende formaten beschikbaar. Prijzen variëren van 36,95 EUR/m² voor de korte planken, 42,95 EUR/m² voor de lange planken en grote tegels en 49,95 EUR/m² voor de XL planken. Deze prijzen zijn telkens inclusief 21% btw.

Bedrijfsinformatie
Floorify is een jong bedrijf met een duidelijke missie: het duffe imago van laminaat en vinyl afstoffen en vloeren op een innovatieve manier weer trendy maken. Sinds drie jaar zetten ze hiervoor met succes hun Rigid Planks & Tiles in, een collectie natuurlijk ogende houten vloerplanken in warme kleuren. Mag het wat anders zijn? Dan kun je bij Floorify ook terecht voor tegels van 60 bij 90 cm in een licht industriële betonlook of catchy Terrazzo tegels.

Meer informatie:
Floorify
www.floorify.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven