Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slimme koelkast nu ook beschikbaar in zwart

De 'slimme koelkast' Samsung Family Hub is nu ook in het zwart verkrijgbaar. De koelkast koelt niet alleen, maar biedt via een display ook nieuwsupdates en entertainment. Via de apps op het interactieve display bestel je direct boodschappen en vind je inspiratie voor het avondeten. De gezinsagenda op het scherm zorgt ervoor dat je precies weet hoe laat elk gezinslid thuiskomt. Ga voedselverspilling tegen en check de houdbaarheidsdata van de producten door gebruik te maken van de View Inside-functie. De slimme Family Hub-koelkast vergemakkelijkt zo het dagelijkse gezinsleven.

‘Bij Samsung hechten we belang aan onderzoek, zodat we onze producten zo goed mogelijk aansluiten op de behoeften van mensen. Uit onderzoek blijkt dat we 60 procent van onze tijd die we thuis doorbrengen, in de keuken spenderen. Dat is dus de centrale plek in het gezinsleven’, zegt Jeroen van Hall, Head Sales & Marketing Huishoudelijke Apparaten bij Samsung Nederland. ‘Onze slimme Family Hub-koelkast is een spin in het web en ondersteunt gezinnen in de dagelijkse taken. Op die manier probeert Samsung het leven makkelijker en leuker te maken.’

Meer informatie:
Samsung
www.samsung.com

Publicatiedatum: