Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Procentuele internationale omzetgroei van vorig jaar is maatgevend

Flinders genomineerd voor CrossBorder Award

Twinkle en Dexport hebben de Nederlandse online verkopers die het hardst groeien over de grens in kaart gebracht. Onder de namen in deze zogeheten CrossBorder Top 30 zitten BloomTheRoom (home deco shopping) en Flinders (designmeubels en verlichting), voor zover bekend de enige twee bedrijven die in de woon- en interieurbranche actief zijn. Vorig jaar stond Flinders, dat flink aan de weg timmert, ook al op de lijst. Het succesvolle bedrijf van Geert-Jan Smits won overigens in maart al de Shopping Award Vakprijs in de categorie Home & Living.

Voor de ranking in de CrossBorder Top 30 is de procentuele internationale omzetgroei van vorig jaar maatgevend. Voorwaarde is dat bedrijven het jaar ervoor (in 2017) al tenminste 100.000 euro omzet boekten over de grens. Ook mag een onderneming niet louter op het buitenland gericht zijn.

In de lijst staan naast BloomTheRoom en Flinders ook bedrijven als
de Bijenkorf, De Isolatieshop, Lobbes,Lucardi Juwelier, Rituals Cosmetics, Solar Power Supply en Werk Aan De Muur

Op 3 oktober maken Twinkle en Dexport bekend wie het snelst groeiende crossborder e-commerce bedrijf heeft. De lijstaanvoerder van vorig jaar was DisQounts.

Het zevende CrossBorder Event vindt plaats in Mereveld, een voormalige boerderij bij Utrecht. Thema: Your next move. Naast het plenaire programma met keynote speakers is er in drie verschillende tracks specifieke aandacht voor e-commerce, brands en marketplaces. Ben van der Burg is dagvoorzitter. Tot de bevestigde sprekers behoren Jacco Oosterhof (e-Lusious/Koffievoordeel), Wouter de Vries (YourSurprise), Tom Pragt (bakker.com) en Wouter Smeets (Daelmans Stroopwafels). Ook Ewout Key Rameijer van seriegenomineerde Amsterdenim, Bas Urlings van groeikampioen DisQounts International en Tom de Vos van de eerste CrossBorder Award-winnaar Fatboy komen aan het woord.