Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zeven nieuwe kleuren in de Satin Pure serie

Hästens breidt premium collectie beddengoed uit

Hästens breidt de premium beddengoedcollectie van Satin Pure uit met zeven nieuwe kleuren: Avocado Green, Black, Vintage Blue, Charleston Pink, Parisian Orange, Shady Blue en Soft Nougat. In totaal zijn er nu zestien stijlvolle kleuren in de lijn.  

De Satin Pure-lijn wordt al sinds 2011 opgenomen in de Hästens-beddengoedcollectie en is onderdeel van de premiumserie. De nieuwe kleuren zijn gemaakt door de kleur- en trendexpert Cay Bond, die zijn inspiratie haalde uit het zomerhuis van de Bloomsbury-groep in Charleston, een prachtig huis voor creatievelingen in 1920.


 
Charleston Pink is een oudroze kleur die de andere roze kleuren in de Satin Pure-lijn aanvult. Shady Blue is een blauwe tint die te combineren is met wit en grijs. Vintage Blue heeft een mooie groene tint die past bij grijs en blauw. Avocado Green wordt beïnvloed door de natuur, Soft Nougat heeft een smaakvolle, beige tint die past bij lichtere tinten zoals zand en wit. Parisian Orange heeft een sterke en knallende oranjekleur. De kleur Black is toegevoegd om de hele collectie bij elkaar te houden. 

Productie
"Het beddengoed is geweven in Portugal met extra lange katoenen draden om een gevoel van volledige gewichtloosheid tegen de huid te creëren en de slaapkwaliteit te verbeteren. Wanneer het katoen wordt gemerceriseerd (behandeld met loog), krijgt de vezel een zachter oppervlak. De behandeling resulteert ook in meer glans en kracht in de stof. Het merceriseren zorgt er ook voor dat de kleur langer meegaat en het weefsel beter bestand is tegen schimmel en niet krimpt. De fijne en dichte weeftechniek creëert een glanzend en glad resultaat dat satijn wordt genoemd', laat een woordvoerder van Hästens weten.

Meer informatie:
Hästens
www.hastens.com

Publicatiedatum: