Verwachtingen hooggespannen bij Tilburgse Brouwers Bedding:

Bijzondere boxspring ziet levenslicht op allereerste BALR. Beds Dealer Dag

Brouwers Bedding staat aan de vooravond van een belangrijk moment in de geschiedenis van het bedrijf. Op 09-09-19 wordt een heuse BALR. Beds Dealer Event gehouden. Voor het Tilburgse beddenbedrijf een hoogtepunt, want op genoemde dag zal Demy de Zeeuw een nieuw BALR.-model onthullen waarvan de verwachtingen hoog gespannen zijn.

Bram Groos poseert met oud-voetballer Demy de Zeeuw op een BALR.-boxspring.

"Het gaat om een premium model boxspring, waarbij je als  slaapspecialist ook Premium dealer kan worden", vertelt Bram Groos van Brouwers Bedding. "Het gaat om een bed met een lagere prijsdrempel, te weten € 1995,00. Dat is de adviesverkoopprijs. Daarvoor heb je een complete boxspring van 180 x 200."

Het retailmerk BALR. van oud-voetballer Demy de Zeeuw is een succes. Ook op het gebied van boxsprings. Brouwers Bedding heeft dan ook in korte tijd al twintig BALR.-beds dealers in Nederland warm weten te krijgen om deze producten te gaan verkopen.
De beddenspeciaalzaken zijn dan ook blij dat het Tilburgse beddenbedrijf  een speciaal premium model heeft ontwikkeld. "Het merendeel van het BALR.-publiek is vrij jong, ergens tussen de 15 en 40 jaar. Speciaal voor deze groep introduceren we deze boxspring, waardoor ook zij voor een betaalbaar bedrag een BALR.-bed aan kunnen schaffen", laat Bram Groos eerder weten. Volgens hem een fantastische aanvulling op het huidige topmodel.

Daarnaast is Brouwers Bedding ook druk in de weer met een BALR. kussen en dekbed (die voor 90% uit dons bestaat). "Dit alles bij elkaar genomen gaat voor meer traffic zorgen bij onze dealers", verwacht Bram. 

Op maandag 9 september wordt dus de eerste BALR.-dealerdag gehouden. "Eigenaren Demy de Zeeuw en Juul Manders zijn er dan ook. Demy onthult de nieuwe boxspring, Juul zal uitleg geven over het inzetten van social media. Het wordt al met al een gezellige middag met een bottle en een bite op een verrassende locatie, te weten Hotel De Leijhof in Oisterwijk", kondigt Bram aan.

Meer informatie:
Brouwers Bedding BV
Polluxstraat 25 
5047 RA Tilburg
Tel.: 013 53 53 550 
info@brouwers-bedding.nl
www.brouwers-bedding.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven