Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking tussen voetbalclub en Belgische interieurmerk:

Zo richtte Dôme Deco appartement Feyenoord in

De nieuwe hoofdpartner van Feyenoord is het vakantieparkenbedrijf Droomparken. Voor een nieuw project in Spanje: 'Haciënda el Sueño' heeft Droomparken een model appartement gebouwd voor het Maasgebouw. De nieuwe interieurpartner van Droomparken is Dôme Deco. Het Belgische interieurmerk richtte het model appartement in dat staat te schitteren aan het stadion van Feyenoord.

Het appartement is een kwalitatief hoogwaardige woning. In de woonkamer heeft Dôme Deco gekozen voor de modular stoel. "Om te evenaren met het hoogkwalitatieve project, is het zitmeubel gemaakt van een rijkelijke velvet stof. Dit creëert warmte en luxe. Ook werd er gebruikt gemaakt van gouden kleuren om de luxueuze uitstraling nog meer te versterken", laat een woordvoerder van Dôme Deco weten.

Een echte eyecatcher is de grote, ronde keramieken tafel met lichtblauwe 'Volvere' stoelen om het vakantiegevoel naar een hoger niveau te tillen. De master bedroom, waar zich ook een inloopdouche bevindt, is opgevuld met mooie stoffen om het gezellig te maken, want op vakantie moet je je toch ook thuis voelen laat Dôme Deco weten.

Op de andere slaapkamer hangt een grote spiegel om de ruimte te vergroten. "Dat is iets waar Dôme Deco sterk in is, werken met grote luxueuze objecten die een impact achterlaten", besluit een woordvoerder.

In de smalle, lange gang in het appartement hangen de befaamde buis-spiegels, gevuld met planten. Dit geeft naar eigen zeggen een tropisch gevoel, wat ook weer het vakantiegevoel versterkt. Door de spiegels is er reflectie en wordt diepte gecreëerd om het dynamisch te laten ogen.

 

Meer informatie:
Dôme Deco
Meerkensstraat 42
3650 Dilsen-Stokkem
info@domedeco.com
www.domedeco.com

 

 

 

 

Publicatiedatum: