Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw in de collectie van Qazqa:

'Nidum is een lamp die iedereen wil'

"De lamp die iedereen wil, dat is Nidum. Als het aan ons ligt dan toch", stelt woordvoerster Flore Keller van Qazqa vast. "De zomer is halverwege: de tijd van het jaar om het interieur een boost te geven", vervolgt ze.

Nieuw in de collectie van Qazqa is (dus) de Nidum. "Er zijn verschillende invloeden verwerkt in deze lamp: een combinatie van Oosters met een knipoog naar de nieuwste trends van dit jaar: goud en kitsch, maar dan in een eigentijds jasje."

De hanglamp kan volgens Flore als eyecatcher perfect in een kantoor geplaatst worden. "Maar ook bij je thuis in de woonkamer zal de Nidum je in een Oosterse wereld brengen! Oké, dat is misschien overdreven… Maar je zal toch al een klein stukje Azië kunnen ruiken (als je je ogen sluit).
Nidum is verkrijgbaar in de trendkleur goud, maar ook in het zwart is hij door Qazqa op de markt gebracht. Of wij trots zijn? Natuurlijk!"

De lampen zijn ook te bewonderen in De Woonindustrie in Nieuwegein, in de showrooms C048 en C052.

Meer informatie:
QLF Brands B.V. 
Smaragdweg 52
5527 LB Hapert
www.qazqa.nl

Publicatiedatum: