Deelnemers meubelbeurs M.O.W. bekend: 461 standhouders uit 37 verschillende landen

Van 15 tot 19 september vindt in Bad Salzuflen de editie van 2019 van de meubelbeurs M.O.W. plaats. De organisatie achter MOW2019 heeft op de eigen website een lijst van standhouders gepubliceerd.

De MOW2019 geeft een goed beeld van de huidige internationale meubelsector. Naast Duitse meubelmakers en merken is ook Polen sterk vertegenwoordigd. 43% van alle standhouders is uit Polen afkomstig. Daarnaast zijn er ook deelnemers te vinden uit Italië, Nederland, Denemarken, Frankrijk, Litouwen, Bosnië, Oostenrijk, België en Rusland.

In totaal zullen 461 standhouders uit 37 verschillende landen op de beurs aanwezig zijn. De beurs beslaat een groot scala aan producten in alle verschillende marktsegmenten, zoals stoffering en textiel, keukenapparatuur, slaapkamermeubelen, producten voor kinderen en individuele meubelcreaties. De laatste trends zoals nieuwe afwerkingen, kleuren, technologieën en andere innovaties kunnen tijdens MOW2019 worden bezichtigd. Ook worden er presentaties gehouden met betrekking tot digitalisering, duurzaamheid en individualisering.

Er worden bezoekers verwacht uit meer dan 60 landen. De bezoekers bestaan onder andere uit vertegenwoordigers van winkelketens, conventionele meubelwinkels, studio’s, doe-het-zelfzaken en online retailers. Toegang tot de beurs is gratis, net als het gebruik van het WLAN-netwerk, de parkeergelegenheid, de shuttle-service en enige versnaperingen in het beursgebouw.

Voor meer informatie: www.mow.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven