Omzet Signify krimpt, wel toename led-verlichting

Signify, voorheen Philips Lighting, ziet de omzet krimpen.Tegelijkertijd is het verkoopaandeel van led-verlichting in het tweede kwartaal gegroeid naar 77 procent. Volgens Led Magazine is dat een toename van 7 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2018. 

​In het tweede kwartaal behaalde het bedrijf een omzet van 1,48 miljard dollar. In vergelijking met hetzelfde kwartaal in 2018 is dat 0,06 miljard dollar minder. "Maar we zijn tevreden met de voortdurende verbetering van de operationele winstgevendheid", meldt meldt chief executive officer Eric Rondolat. "De omzet daalde vooral als gevolg van economische tegenwind in Europa en eenmalige landspecifieke ontwikkelingen in groeimarkten", liet Led Magazine optekenen.

Vooral de omzet in conventionele verlichting liep terug, te weten met 18,5 procent ten opzichte van het tweede kwartaal van 2018. De omzetgroei in led-verlichting bedroeg dit kwartaal 0,2 procent.

Bron: www.ledmagazine.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.