Uitgenodigd zijn bedrijven die lid zijn van naaldhout deel Fedustria

International Softwood Conference staat in teken van recente marktontwikkelingen

Van 16 tot 18 oktober wordt in Antwerpen de editie van 2019 van de International Softwood Conference gehouden. De International Softwood Conference is gericht op leveranciers en importeurs van zachthout. Tijdens de conferentie zullen presentaties worden gehouden en zijn er mogelijkheden voor het leggen van contacten.

In het MAS staat een interessant conferentieprogramma gepland.

De ISC2019 wordt georganiseerd door een afdeling van de Belgische branchevereniging Fedustria. Fedustria vertegenwoordigt bedrijven in de textiel-, hout- en meubelsectoren van België. Bij het organiseren van het evenement wordt samengewerkt met de Europese houthandelfederatie ETTF en de Europese organisatie voor de houtzaagsector, EOS.

Deelnemers krijgen naast alle mogelijkheden van de conferentie ook de gelegenheid om Antwerpen beter te leren kennen. Zo wordt een officieel diner georganiseerd bij de Museum aan de Stroom.

Voor inschrijvingen of meer informatie zie www.ettf.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.