Cosentino Group introduceert Dekton Slim

Cosentino Group introduceert Dekton® Slim: een materiaal met alle Dekton® eigenschappen maar slechts 4 mm dik. Dankzij het dunne ontwerp en het lage gewicht (10 kg/m2) is Dekton® Slim het perfecte materiaal voor het bekleden van meubilair, deuren, kasten en grote panelen. Slim is een compleet nieuwe revolutie op het gebied van materialen voor interieurtoepassing. Het nieuwe formaat dat veel dunner en lichter is kan gemakkelijk worden geïnstalleerd.

Met Dekton® Slim hebben interieurarchitecten en ontwerpers een nieuw materiaal tot hun beschikking voor het afwerken van keukenkasten, badkamerkasten, maar ook inbouwkasten in kantoren en winkels, tafelbladen of andere interieurtoepassingen. Dankzij het grote formaat van de Dekton® Slim platen (3200 x 1440 mm) zijn er minder naden nodig in een project. Dit biedt een grotere hygiëne bij toepassingen als douchewand en zorgt voor visuele continuïteit met een luxe afwerking.

Slim is verkrijgbaar in acht Dekton® kleuren. Dit aantal zal geleidelijk worden uitgebreid naar alle kleurstellingen binnen de collectie.

Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven