Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf september verkrijgbaar

Nieuwe badkameraccessoires van Blomus

Veel mensen associƫren baden, water, welness en badkamers met momenten van rust en ontspanning. De kleur blauw staat voor rust, daarom heeft blomus deze kleur gekozen voor de nieuwe badkamercollectie. Naast de kleur blauw, introduceert het Duitse interieurmerk blomus ook een nieuwe afvalemmer, spiegel en wisser. De nieuwe badkamercollectie van blomus heet Sono en wordt uitgevoerd in ashley blue, een aangename en kalmerende tint blauw.

Het Duitse ontwerpbureau heeft een nieuwe afvalemmer ontwikkeld met een praktisch deksel met voetpedaal en een speciaal mechanisme waardoor het deksel langzaam en stil sluit. Sono is bovendien gemakkelijk te legen dankzij de uitneembare emmer.

De nieuwe make-up spiegel maakt het leven eenvoudiger door tot wel vijf keer te vergroten. De spiegel blijft stabiel dankzij de eenvoudige voet. De nieuw ontworpen wisser voorkomt dat er kalkresten achterblijven op tegels, voegen en douchewand. De verpakking bevat een haakje waaraan de wisser na gebruik kan worden opgehangen.

Niet alleen de nieuwe items zijn ashley blue, maar de gehele Sono collectie: zeepdispenser met schaaltje, tandenborstelhouder, toiletborstel en opbergdoosje. Blomus heeft bovendien dezelfde kleur gekozen voor de textielcollecties Riva, Caro en Piana.

Meer informatie:
Blomus
www.blomus.com 

Publicatiedatum: