Geïnspireerd op natuurlijke materialen

Nieuwe vinyl wandbekleding Vescom

Vescom brengt een nieuw product op de markt: vinyl wandbekleding met een ruig en organisch karakter. Bij de ontwikkeling van Barkley en Grayson liet Vescom's designteam zich inspireren door natuurlijke materialen zoals hout, steen en aarde. Beide nieuwkomers hebben een onderscheidende look en feel en zijn ontworpen om een ruige, organische en pure uitstraling te creëren binnen het interieur. Tijdloze klassieker Albert, bekend om de matte textiel uitstraling, is nu beschikbaar in een nieuwe kleurenserie.

Barkley verbindt het interieur met de natuur 
Barkley creëert een natuurlijke sfeer binnen een ruimte dankzij de verweerde look en organische boomschors structuur. De uitgebreide kleurkaart (24 kleuren) bestaat ook volledig uit natuurlijke tinten, waaronder caramel, honing en steenrood. Barkley heeft een matte uitstraling met een subtiele glans en is uitermate geschikt voor hospitality en zorgomgevingen.

Albert: nieuwe, frisse kleurenserie 
Tijdloze klassieker Albert, bekend om de matte textiel uitstraling, is nu beschikbaar in een nieuwe en frisse kleurenserie. Bij de ontwikkeling van het kleurenpalet liet Vescom’s designteam zich inspireren door warme, vriendelijke en neutrale tonen. Het resultaat is een mix van maar liefst 32 kleuren, waaronder taupe, antraciet, jeansblauw en natuurlijk groen, rood en geel.

Voordelen van vinyl wandbekleding 
Vinyl is een materiaal met een scala aan functionele eigenschappen. In combinatie met een drager van katoen is het buitengewoon sterk, duurzaam, licht- en kleurecht en bestand tegen krassen en stoten. Het is naadloos aan te brengen en eenvoudig te onderhouden. Vescoms vinyl wandbekleding gaat gemakkelijk tien tot vijftien jaar mee.

Meer informatie:
Vescom
sales@vescom.com 
www.vescom.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven