Door Jonathan van den Broek van INHUIS Plaza

Zomerproof met deze zonwering benodigdheden

De zomer is in volle gang. Er wordt volop genoten van hogere temperaturen, verfrissende drankjes in de tuin en lekker lang tafelen. Een fijne schaduwplek is tijdens deze dagen onmisbaar. "Maak daarom je tuin en terras zomerproof met deze drie zonwering essentials".

Bescherm je tegen de zon
Tegenwoordig kunnen de zomers ontzettend warm zijn. Een verkoelende plek in de schaduw is daarom van groot belang. Met een zonnescherm op je terras creëer je een fijne plek, waar je heel de dag kunt zitten. Naast dat een zonnescherm erg effectief is, is het ook nog een mooie aanvulling voor jouw terras. Zo kun je ook kiezen welke kleur het beste bij jouw huis, tuin of terras past. De doeken van zonneschermen zijn in veel designs en kleuren verkrijgbaar. Er is daarom altijd wel een kleur die past bij jouw wensen en smaak. Wil je advies van een specialist over de juiste zonwering bij jouw situatie? Inhuis plaza is gespecialiseerd in zonwering op maat en heeft een breed assortiment met keuzes en mogelijkheden.

Kies voor gemak: elektrische zonwering
Denk voordat je een zonwering product aanschaft eens na over de bedieningsmogelijkheden. Zonwering is niet meer alleen met de hand bedienbaar, maar ook elektrisch. Dit biedt een hoop gemak en comfort, waardoor je vanuit je loungeset jouw zonnescherm kunt bedienen met een afstandsbediening. Ook is bediening met een app op jouw smartphone mogelijk. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je veel weg bent van huis. Je kunt de zonwering dan ook bedienen wanneer je niet thuis bent. Zo blijft het lekker koel in huis en verkleuren je meubels niet.

Zonwering voor elke situatie
Binnen zonwering is er ontzettend veel mogelijk. De situatie en de ruimte bepalen eigenlijk welke zonwering jij nodig hebt. Ben je echt opzoek naar zonwering voor in de tuin? Kies dan voor een zonnescherm of een terrasoverkapping. Hiermee creëer jij heerlijke schaduwplekjes in de tuin. Heb je een serre? Kies in dit geval voor serrezonwering voor verkoeling in deze serre. Wil je juist meer verkoeling creëren in huis? Kies dan voor screens of rolluiken. Deze houden de warmte buiten doordat ze aan de buitenkant van het huis worden gemonteerd. Kortom, de ruimte is erg bepalend voor het type zonwering.

Blog geschreven door Jonathan van den Broek, werkzaam bij INHUIS Plaza. 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven