Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ultima Bedden uit Strijen gaat de strijd aan met de plastic soep

Slapen op plastic afval uit de zee

Elk jaar komt er 12 miljoen ton plastic in onze oceaan terecht.
75% van dit plastic afval is verborgen onder het wateroppervlak.
Ultima Bedden heeft een duurzame manier bedacht om dit plastic te hergebruiken. Vanaf 1 september presenteert zij een nieuwe collectie matrassen waarvan de tijk is gemaakt van plastic afval uit de oceaan.

Na een reinigingsproces wordt het plastic door middel van een uniek proces omgezet in zachte garens. Door zich te verbinden met SEAQUAL™ gaat Ultima Bedden bijdragen aan het opruimen van zwerfafval. Deze nieuwe matrassencollectie wordt van 1 tot en met 3 september gepresenteerd op de Vakbeurs Slapen in Baarn.

Ultima Bedden heeft al ruim 60 jaar ervaring in het vervaardigen van bedden en matrassen, waarbij comfort en flexibiliteit de belangrijkste uitgangspunten zijn. Deze stap naar een duurzaam product is de logische volgende stap voor een bedrijf dat veel waarde hecht aan een schone leefomgeving. Daarnaast introduceren zij ook een nieuw comfortabel en duurzaam schuim, gemaakt van latex resten uit de matrassenproductie.

Over
SEAQUAL™ is een initiatief waar men gelooft in de kracht van leven in een afval vrije omgeving. SEAQUAL™ werkt samen met NGO's, vissers en lokale gemeenschappen om oceanen, rivieren, riviermondingen, stranden en kustlijnen te reinigen. De missie van SEAQUAL™ is om onze oceaan vrij te houden van plastic afval.
Samen voor een schone oceaan.

Ultima Bedden is een toonaangevende matrassenfabrikant uit Strijen. Hun specialisme zit in het streven naar maximaal comfort en flexibiliteit.

Meer informatie:
Ultima Bedden
marketing@sleeponseaqual.nl 
www.sleeponseaqual.com

Publicatiedatum: