'Nooit eerder zo'n uitgebreid programma'

Vakbeurs TrendZ 2019 barst uit zijn voegen

Vakbeurs TrendZ najaar 2019 is vernieuwd. Dit ziet een bezoeker op 25, 26 en 27 augustus 2019 bij een bezoek aan Evenementenhal Gorinchem niet alleen terug in het grote aantal nieuwe exposanten en merken maar ook in de verandering op de beursvloer en het beursprogramma.

Nooit eerder zo’n uitgebreid programma
Onder andere door de uitbreiding naar de hypermoderne beurshal Next Level krijgen bepaalde segmenten deze editie de aandacht die ze verdienen. De toevoeging van het uitgebreide en gevarieerde beursprogramma is nieuw voor deze vakbeurs en sluit aan bij de behoefte van de bezoeker. Een vakevent bieden waarbij niet alleen inkopen en zaken doen centraal staat maar waar de bezoeker een complete beleving geboden wordt door de combinatie van inkopen, inspiratie en kennis. Nooit eerder waren er zo veel verschillende area’s met lezingen, presentaties en workshops.

Beleving staat centraal
De vernieuwde indeling van de beursvloer geeft de bezoekers de gelegenheid om naast de nieuwe collectie voor het komende jaar in te kopen, ook inspiratie op te doen en kennis te verbreden, of even bij te praten met vakgenoten. Een compleet plaatje voor de bezoeker waarbij beleving centraal staat. De bezoeker kan zich laten inspireren bij de stands of in de inspiration area’s verspreid over de beursvloer. En wil een bezoeker even opladen tijdens het bezoek? Dan kan dat dit jaar in de Recharge Lounge en Coffee World. Hiermee wordt een nieuwe routing ingeslagen door de organisatie van TrendZ. Ze bieden meer dan enkel de gelegenheid tot direct inkopen doen waardoor de vakbeurs nog completer wordt.

Het TrendZ Café biedt stof tot nadenken
In het TrendZ Café op de begane grond kunnen bezoekers hun hart ophalen bij de verschillende lezingen en presentaties waar ze kennis kunnen verbreden of praktische tips krijgen die direct toepasbaar zijn in de retail. Zo wordt in het TrendZ Café onder andere een marketing sessie verzorgd door Fiorienne Westenberg (Founder Many Tastes) en licht Angela van Dongen (Formuledirecteur Hubo) haar visie toe over de stelling ‘’Is de bouwmarkt de nieuwe interieurwinkel’’. De bezoeker verlaat het TrendZ Café zeer zeker geïnspireerd en met stof tot nadenken.

Interactie en beleving bij TrendZ Experience
Op de bovenverdieping, de hypermoderne nieuwe beurshal Next Level, vindt de bezoeker de TrendZ Experience. In deze area mag de bezoeker zelf aan de slag bij de interactieve sessies en gave workshops. Zo kan de bezoeker hier leren inpakken als een pro, een virtual try out doen en zich laten inspireren door Augmented Reality. Daarnaast kan de bezoeker zich hier onderdompelen in de wereld van tafelstyling.

Aandacht voor de bloemist
Next Level biedt daarnaast ook ruimte voor het Bloem&Blad ondernemersplein, een area speciaal voor de bloemist. In deze area staan ze volop in de spotlight en krijgen ze de gelegenheid om te netwerken met collega-ondernemers en bij te praten over interessante topics die op dit moment spelen in de bloemistenwereld. De exposanten uit het segment bloemen & planten zijn rondom deze area gesitueerd, zodat men hier de interessante spelers gezamenlijk kan ontmoeten.

Uitbreiding van de beursvloer met Next Level
Door de nieuwe extra roltrappen is er een verbinding tussen de begane grond en de Next Level, waardoor de beursvloer van TrendZ najaar één geheel is. Hierdoor wordt direct ruimte geboden om bepaalde segmenten goed uit te lichten. Op Next Level vindt de bezoeker naast de TrendZ Experience en het Bloem&Blad ondernemersplein ook het Duurzaamheidspaviljoen, de segmenten Bloemen & Planten, Fashion & Accessoires, Startup & New Design en Lifestyle & Gifts.

Met een vol programma op verschillende area’s verspreidt over de beursvloer is er voor elke bezoeker wel iets interessants te vinden. Alle workshops, lezingen en presentaties zijn gratis te bezoeken zonder vooraf in te schrijven. Dit zorgt voor extra vrijheid bij de bezoeker. Zij kunnen tijdens een bezoek nog beslissen of ze een sessie willen bijwonen en kunnen een bezoek aan TrendZ najaar volledig naar eigen wens inrichten.

TrendZ najaar 2019 vindt plaats op 25, 26 en 27 augustus 2019 in Evenementenhal Gorinchem.

Meer informatie:
Trendz Najaar 2019
www.trendz-najaar.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven