Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Directeur Voorhorst: "Het heeft veel potentie in snelgroeiende markt"

Swiss Sense Holding verkoopt Aldenhuijsen

Swiss Sense Holding heeft haar dochteronderneming Aldenhuijsen, specialist in slaapsystemen met slimme opties voor de seniorenmarkt, verkocht aan Voorhorst Holding BV te Moergestel. De verkoop is op 15 juli jl. afgerond. Alle medewerkers die voor Aldenhuijsen werkzaam waren, zijn ook na de overname in dienst gebleven bij Aldenhuijsen.

Aldenhuijsen richt zich op de verkoop van slaapsystemen die samengesteld kunnen worden tot bedden die aansluiten bij de wensen en behoeften van de consument. De overname geeft Aldenhuijsen de mogelijkheid om haar toekomstige ambities en groei verder te realiseren. De dagelijkse leiding van Aldenhuijsen blijft in handen van de huidige directie, die zal worden ondersteund door Emil Voorhorst, directeur en eigenaar van Voorhorst Holding BV. Deze bedrijfsovername brengt voor de klanten van Aldenhuijsen geen merkbare veranderingen met zich mee, de service die men bij Aldenhuijsen is gewend blijft gewaarborgd. Alle medewerkers van Aldenhuijsen gaan mee. Aldenhuijsen blijft voorlopig nog gebruikmaken van de faciliteiten van Swiss Sense Holding in Uden. Zowel voor Swiss Sense Holding als voor Aldenhuijsen past de verkoop van Aldenhuijsen in de huidige strategie en plannen voor de toekomst.

Arno van der Heijden, CFO van Swiss Sense Holding: “De verkoop van Aldenhuijsen past in de huidige strategie van Swiss Sense Holding. We zijn hierdoor beter in staat om te focussen op de verdere groei van Swiss Sense in Europa. Dankzij de verkoop aan Voorhorst Holding BV krijgt Aldenhuijsen volop kansen om verder te groeien en haar eigen ambities te realiseren.”

Emil Voorhorst, directeur en eigenaar van Voorhorst Holding BV: “Aldenhuijsen heeft veel potentie in een snelgroeiende markt. De unieke marktbewerking, aandacht voor de consument en zorg voor goede service en kwaliteit, maken het verschil in het grote aanbod van de beddenmarkt.”

Financiële details over de overname worden niet bekendgemaakt.

Meer informatie:
Swiss Sense
www.swisssense.nl 

Publicatiedatum: