Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontspannen vakantie dankzij Loxone Smart Home

Heb ik het slaapkamerraam gesloten? Staat de verwarming uit? Ben ik de televisie vergeten uit te trekken? Deze vragen en zoveel meer spoken vaak door ons hoofd wanneer we op vakantie zijn. Dit is niet langer nodig. Geniet vanaf nu van een deugddoende time-out zonder je zorgen te hoeven maken over jouw woning. Vanaf nu alleen nog maar genieten van die cocktail in jouw hand, het fijne zandstrand onder je voeten en een stralende zon op jouw gezicht.

Vanaf je de deur toetrekt en je de woning in “vakantiemodus” zet, zorgt jouw Loxone Smart Home volledig automatisch voor zichzelf. Ben je een raam vergeten te sluiten? Geen zorgen! Bij het dichttrekken van de deur krijg je onmiddellijk een melding dat er nog een raam openstaat. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Bij de activatie van de vakantiemodus gebeuren er automatisch enkele zaken. Verlichting en muziek gaan uit, zonwering wordt in automatische modus gezet, stroomverbruikers worden van het net gehaald, het alarm wordt geactiveerd, een aanwezigheidssimulatie wordt gestart en zoveel meer!

Lees je op vakantie ook de krant om op de hoogte te blijven van wat er gaande is thuis? Dan herken je misschien wel de angst die je voelt wanneer je leest dat er in jouw regio veel kelders zijn ondergelopen door een zwaar onweer. Nu hoef je niet langer te wachten tot iemand van het thuisfront jouw woning kan gaan controleren. Dankzij watersensoren ben je direct op de hoogte wanneer er iets mis is. Ook wanneer één van de rookmelders een alarm zou geven, ben je onmiddellijk op de hoogte en kan je nog ingrijpen voor het te laat is.

Wanneer we het hebben over beveiliging, denken we natuurlijk ook aan een inbraakbescherming. Ook hier biedt jouw Loxone Smart Home de perfecte oplossing. Een aanwezigheidssimulatie houdt in eerste instantie de indringers al weg, maar wanneer ze toch hun kans wagen, dan zullen ze verschieten van wat hen te wachten staat. Een stil, optisch en akoestisch alarm verjagen de indringers meteen.

Helaas komt aan alle mooie liedjes een eind, dus ook aan jouw vakantieperiode. Maar niet getreurd, jouw Loxone Smart Home verwelkomt je met open armen terug thuis. Zo zorgt het voor aangename temperaturen, een toevoer van verse lucht, de juiste lichtstemmingen en alle apparaten worden terug in stand-by modus geplaatst. Zo kan je toch nog een beetje nagenieten van de leuke periode! Want zeg nu zelf, in een Loxone Smart Home is het toch ook elke dag een beetje vakantie 😉

Wil je zelf ontdekken wat de mogelijkheden zijn in een Loxone Smart Home? Of dealer worden? Boek dan nu één van onze kosteloze Experience Tours in de demowoning van de Benelux. 

Meer informatie:
Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1 b/c
2560 Nijlen
Tel. +31 208 208 214 (NL)
       +32 3 369 10 68 (BE)
www.loxone.com

Publicatiedatum: