Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

En ze gaat haar eigen meubellijn lanceren!

Dit is de door M&O uitgeroepen ontwerper 2019

Traditiegetrouw roept de Parijse meubelbeurs Maison&Objet (M&O) een ontwerper als 'designer van het jaar' uit. Dit jaar is de Franse architecte en ontwerpster Laura Gonzalez verkozen.

Laura Gonzalez werkt en woont in Parijs. Met een groot hart voor kunst, mode, fotografie en interieur, kiest ze na haar middelbare school voor een studie Kunst & Architectuur. Nadat ze een vriend helpt met het interieur van een conceptstore, neemt haar carrière een vlucht. Ze start in 2008 haar eigen bureau Pravda Arkitect. Al in haar eerste jaar ontwerpt ze maar liefst 35 interieurs, inclusief de wereldberoemde club en het poppodium Le Bus Palladium, die ze daarmee opnieuw op de kaart weet te zetten van het Parijse nachtleven. Samen met haar man heeft Laura Gonzalez een zoontje. 

Restaurants, winkels, bars, hotels ... Elke uitdaging pakt ze aan. Residence: ''Zo tekende ze voor de Cartier winkels in Parijs, Stockholm en Zurich en rondde ze recent het interieur af van het prestigieuze restaurant Lapérouse. Haar mantra is “nooit iets twee keer doen” en dus blijft ze ons steeds verrassen.
Alvast een nieuwtje: Gonzales lanceert ook haar eigen meubellijn!''

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven