Forbo Eurocol verbetert pastategellijm

Forbo Eurocols populaire pastategellijm voor wandtegels, de 686 Supercol, werd onlangs opnieuw verbeterd. De lijm smeert en bindt beter af, hecht nog krachtiger en is bovendien geurneutraal. Dit betekent geen nare luchtjes meer op cementgebonden ondergronden. Groot voordeel voor de tegelzetter is de verbeterde aanvangskleefkracht. Ook heeft de smeuïger 686 Supercol nog altijd een uitstekend standvermogen. Bovendien beschikt de ‘686’ nu over het EC 1PLUS-label. Dit maakt de lijm qua emissie-eisen geschikt voor projecten die volgens BREEAM-conformiteit moeten worden uitgevoerd, voor een gezondere werk- of leefomgeving.

Elke tegelzetter die met Eurocol-producten werkt, heeft wel een aantal emmers 686 Supercol in zijn bedrijfsbus staan. Deze prettig verwerkbare, flexibele en krachtige pastawandtegellijm is geschikt voor vrijwel elke ondergrond en dat maakt hem populair onder vakmensen.

Voor de nieuwe 686 Supercol keken de productontwikkelaars van Forbo Eurocol onder andere naar de nieuwe trends op tegelgebied, maar ook naar de toepassing van nieuwe bouwmaterialen en -technieken, en verwerkingsmethoden. Ook de wensen en ervaringen van Eurocol-klanten speelden een zeer belangrijke rol bij de ontwikkeling van de nieuwe ‘686’.

Forbo Eurocol heeft de gewoonte om elk nieuw product eerst uitgebreid te laten testen in de praktijk, zo ook met de 686. Met de feedback van de verwerker zet men in het lab de puntjes op de i, totdat de ideale samenstelling is bereikt. Aan het enthousiasme van de tegelzetters te oordelen, die met de vernieuwde 686 Supercol hebben gewerkt, is dit ook nu weer uitstekend gelukt. De verbeterde 686 Supercol vervangt zijn voorganger en wordt automatisch uitgeleverd sinds 1 juli 2019.

Meer informatie:
Forbo Eurocol
info.eurocol@forbo.com
www.eurocol.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven