'Verstekrand is niet nodig; ideaal voor meubeloplossingen op maat'

Laminam introduceert technologische primeur

De Italiaanse specialist in keramische platen Laminam introduceert een nieuwe collectie: IN-SIDE; een naar eigen zeggen absolute technologische primeur voor de keramische platen industrie. Revolutionair, omdat de tekening door de volledige plaat heen zichtbaar is. Zelfs aan de zijkant. Na afsnijden behoud je een mooie natuursteenrand en is een verstekrand niet meer noodzakelijk. Ideaal voor meubeloplossingen op maat.

Spadon Agenturen vertegenwoordigt Laminam in Nederland. “Dit is echt een stap voorwaarts in de keramische platen industrie” vertelt eigenaar Maurizio Spadon enthousiast. “Doordat de tekening ook doorloopt in de rand is de plaat nog makkelijker verwerkbaar. Deze collectie van Laminam is niet te onderscheiden van echt natuursteen. Een innovatie waar we trots op zijn!”

Pietra Piasentina
De collectie is geïnspireerd op de Pietra Piasentina, een veelzijdige steen uit de regio van Friuli in Italië. Kenmerkend is de witte ader en de bruingrijze ondergrond die hier en daar neigt naar roestbruin. Natuurlijke grondstoffen, gezuiverd door water, krijgen een nieuw leven ingeblazen in de vorm van een keramische plaat van 162x324cm.

Over Spadon
Spadon Tegelprojecten is sinds 1977 actief op de Nederlandse markt als agentschap van keramische tegels, composiet, mozaïek, keramisch plaatmateriaal en aanverwante producten voor de B2Bmarkt. Het pakket is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit innovatieve, onderscheidende en hoogwaardige materialen, veelal met mogelijkheden tot custom-made oplossingen. “Wij vinden het leuk om met mooie materialen te werken, gemaakt met vernieuwende technieken. Zo kunnen we de markt uitzonderlijke producten bieden.”

Meer informatie:
Spadon
www.spadon.nl 
www.laminam.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven