Timmers Architecten verantwoordelijk voor (interieur)architectuur

Op plek gevelboerderij is nu Hotel 46 en Restaurant Craft onder één dak te vinden

De regio Eindhoven heeft er een prachtige horecaplek bij. Op tien minuten afstand van Eindhoven Airport, gelegen in het
landelijke Wintelre, vind je Hotel 46 en Restaurant Craft onder één dak. Het echtpaar Joyce en Ronny de Jong weten precies wat gastvrijheid is. Toen zij zij kans kregen om het hotel en restaurant uit te gaan baten, sprongen zij in het diepe en grepen deze kans met beide handen aan. Hier ervaar je de passie voor gastvrijheid en lekker eten in het kwadraat. 

De kunst van het welkom heten
Aan de Willibrordusstraat 46 in Wintelre is in mei 2019 Hotel 46 en
Restaurant Craft geopend. Binnen is het modern en warm ingericht en kunnen nog eens 120 gasten zitten. 
Even terug naar de start van deze nieuwe aanwinst voor de regio. Op
de plek waar vroeger een lange gevelboerderij stond, waar jarenlang
een horecagelegenheid in gevestigd was, werd eind 2015 gestart met de plannen voor een hotel-restaurant. Eigenaar Ad Das wist dat dit de
perfecte plek zou zijn voor een nieuw concept en met het uitbatersechtpaar De Jong kreeg het concept vleugels. Timmers Architecten was verantwoordelijk voor de (interieur)architectuur. Tijdens het proces naar het definitieve ontwerp bleek de samenwerking tussen de uitbaters en het bureau dé perfecte
combinatie. Jong en oud, zakelijke en particulieren: iedereen voelt zich hier thuis. Je kunt hier elke dag terecht voor een overnachting in één van de drie typen kamers, je kunt een vergaderruimte boeken, een verjaardagsfeest geven, je bruiloft vieren, of gewoon een lekker kopje koffie drinken.


Iedereen is gelijk
De visie van Joyce en Ronny de Jong op gastvrijheid en gemoedelijkheid is zowel in het hotel als in het restaurant zichtbaar en voelbaar. Zij doen er alles aan om je op en top te laten genieten. De sfeer is warm en modern en persoonlijke aandacht staat voorop. Dat zie je in de keuze voor de inrichting, de kleding van het personeel, de keuze voor het meubilair en natuurlijk ook in de inrichting van de hotelkamers en op de menukaart. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de gasten van het hotel en de gasten van het restaurant. 

Meer informatie:
Timmers Architecten Architectuur + Interieurarchitectuur
Maaskant 2
5512 BA Vessem
Tel.: +31 (0)6 - 51628274
thijs@timmersarchitecten.nl 
www.timmersarchitecten.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven