Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meer bewustzijn creëren voor uitsterven van levend koraal

Ontwerpers BNS Crisp maken zich sterk om aan de slag te gaan met dé drie kleuren

BNS Crisp spreekt van een mooie uitdaging voor de zakelijke interieurstylist. Daarmee doelt de beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist op de campagne die Pantone met The Ocean Agency en Adobe is gestart om meer bewustzijn te creëren voor levend koraal dat in het voortbestaan wordt bedreigd. Daar wil zij zich graag bij aansluiten.

"Het fenomeen 'Coral Fluorescence' is prachtig, maar helaas een laatste uiting van bescherming voor het koraal vervaagt als gevolg van de opwarming van de aarde.
Drie kleuren en een uitdaging. Ontwerpers maken zich hard om aan de slag te gaan met deze kleuren om meer bewustzijn te creëren. Doe jij ook mee?", roept BNS Crisp haar leden op. Die zijn actief op het gebied van interieur-, vastgoed- en groenstyling. 

Pantone is een bedrijf dat kleurcoderingen publiceert. De coderingen, zoals PMS 200, zijn een eenduidige afspraak tussen alle partijen in een ontwerp- en productieproces.

Zoals wellicht bekend, bestaat BNS Crisp in 2019 10 jaar. Het treedt op als dé professionele belangenbehartiger van stylisten in Nederland. De vier verschillende domeinen hebben ieder een eigen ambassadeur, een icoon binnen het specifieke styling vakgebied, die zorgt voor interessante programmering om de leden te inspireren en het vak verder te professionaliseren.
BNS Crisp is vooral een netwerk voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan. Die styling niet zien als uit de hand gelopen hobby, maar als erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen/workshops volgen en lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp draagt daaraan bij en zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor ervaren stylisten.

Meer informatie: www.bnscrisp.nl