Vanaf heden focust Master Meubel zich ook op de B2B

Meubelbedrijf doet meubilair in de lease

Master Meubel, dat meer dan 5.000 woonkamerproducten in huis heeft, is gestart met een leasingformule voor bedrijven. De Turnhoutse specialist in designmeubilair is hiermee in België de eerste in zijn sector. Dat meldt MadeinKempen.be.
"Anderhalf jaar geleden lieten we studenten een marketingstudie uitvoeren en hieruit kwam naar voor dat bedrijven nood hebben aan flexibiliteit", vertelt Goele Vermeeren, die het bedrijf leidt met haar schoonbroer Filip Versmissen. "Ze willen snel kunnen schakelen, ook op het vlak van kantoormeubilair. Dan biedt leasing de ideale formule."


Master Meubel Lease werkt op eenzelfde manier als een klassieke autolease. De klant betaalt een maandelijks bedrag en op het einde van de vijf jaar beslist hij om het meubilair terug te geven of om het te kopen aan de restwaarde. "We zochten een financiële partner en kwamen uit bij Bank van Breda Lease. Naast de flexibiliteit biedt een leasingformule met maandelijkse betalingen het voordeel dat het werkkapitaal van de vennootschap niet wordt belast."
Het bedrijf ontwikkelde een aparte website om het leasingprincipe te verduidelijken.

Met de nieuwe leasingformule richt Master Meubel zich expliciet naar bedrijven, terwijl de onderneming tot dusver vooral voor particulieren actief was. "We werkten al wel voor bedrijven, maar dat was dan meestal omdat de zaakvoerder klant was", aldus nog Goele Vermeeren. "Vanaf nu focussen we ook op B2B. We hebben bedrijven heel wat te bieden, waaronder een eigen schrijnwerkerij voor maatwerk en 15 interieurarchitecten."

Met het nieuwe B2B-aanbod wil Master Meubel vooral de Kempense KMO’s aanspreken.

Bron: www.madeinkempen.be

Meer informatie:
Master Meubel
www.mastermeubel.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven