Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Naast productcategorieën als servies, keuken- en tafeltextiel, woonaccessoires

New Edition wordt nieuwe licentiepartner home-beachwear van Pip Studio

Met ingang van 1 januari 2020 wordt New Edition de nieuwe licentiepartner voor home- en beachwear van het Nederlands designlabel Pip Studio. Ruim 10 jaar geleden veroverde het lifestyle merk binnen een mum van tijd alle toonaangevende warenhuizen en speciaalzaken in Europa. Ook buiten Europa timmert Pip Studio stevig aan de weg; de collecties worden inmiddels in 40 landen verkocht.

Succesvol merk
Pip is het alter ego van oprichtster Anke van der Endt en de merkbeleving is gebaseerd op diens avonturen. Elk jaar ontwerpt en ontwikkelt Pip Studio nieuwe producten rond een gebeurtenis die Pip heeft geïnspireerd en die als thema voor de nieuwe collecties fungeert. Die persoonlijke touch en het verhaal achter elke collectie zijn onder meer de sleutel tot het succes.

Exclusieve licentiepartner
Daarnaast leveren de professionele licentiepartners met wie Pip Studio samenwerkt voor de productie, distributie, marketing en verkoop van haar producten ook een belangrijke bijdrage aan het mondiale succes. New Edition is al de exclusieve licentiepartner voor de productcategorieën servies, keuken- en tafeltextiel, woonaccessoires en stationery. “Wij zijn trots op het vertrouwen dat Pip Studio in ons heeft. Deze nieuwe productgroep stelt ons in staat de merkbeleving en het lifestyle gevoel nog beter te vertegenwoordigen", aldus algemeen directeur Niels Seuren van New Edition.

De eerste lente/zomer collectie home- en beachwear onder de vlag van New Edition is leverbaar vanaf januari 2020 en nog dit jaar te zien op: 
- LingeriePRO Antwerpen 28-29 juli – Stand Hal 2 B204
- Bodyfashion Almere 25-26 augustus – Stand BD.09
- Maison & Objet Parijs 6-10 september – Stand Hal 4 C48-D47

Meer informatie:
New Edition
www.newedition.nl

Publicatiedatum: