Dynamic Marmo

Introductie vinylcollectie van Interfloor speelt in op comeback van marmer in het interieur

De Introductie van Dynamic Marmo speelt in op de comeback van marmer in het huidige interieur. Niet alleen in de badkamer en keuken maar ook als vloer- of wandbekleding. Volgens de trend forecasts – en opvallend aanwezig tijdens de designweek ‘Salone del Mobile 2019’ in Milaan – zal marmer de eerstkomende jaren een belangrijke rol in het interieurbeeld spelen.

Marmer hoeft echter niet ‘echt’ te zijn, je komt het steeds meer tegen in prints, voor accessoires tot aan behang. Met Dynamic Marmo is het luxe gevoel van marmer ook te verwezenlijken middels een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke vloer. Met alle voordelen van pvc-vinyl wat tegen een stootje kan. Kras- stoot- en vochtbestendig en zeer eenvoudig in onderhoud. Een stijlvolle vloer die ook geschikt is met kleine kinderen, waar wat op mag vallen, met veilige anti slip en prettig akoestiek verhogend.

Dynamic Marmo is mede dankzij de bekende Interfloor Black Tex Backing zeer vormvast en is dankzij de robuuste backing en egaliserende werking snel en eenvoudig te leggen. Tot 40 m² is er zelfs geen lijm nodig wat deze reeds betaalbare vloer nog eens extra kostenbesparend maakt.

Dankzij de rustige uitstraling en een neutrale kleuren leent Dynamic Marmo zich voor uiteenlopende interieurstijlen. Van klassiek of landelijk tot industrieel en minimalistisch. Combineer marmer met trendy materialen als leer, chroom, messing of hout voor een hedendaags karakter.

De Interfloor Dynamic Collectie bestaat uit maar liefst 20 prachtige dessins.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven