Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Ramen van zes meter hoog,

Binnenkijken in grootste woonkamer New York

Ooit al willen wonen in een gigantische wolkenkrabber in New York City? Waarschijnlijk een droom voor velen. Er staat daar een riant appartement te koop dat ook nog eens de grootste woonkamer blijkt te hebben van de hele stad. Wel diep in de buidel tasten, want het optrekje kost 35 miljoen euro.

Maar dan heb je ook wat: de ingerichte living betreft een oppervlakte van 279 vierkante meter met hoog plafond. De indrukwekkende raampartijen van zes meter hoog maken de ruimte nog ruimer dan hij is. Wanneer de zon onder gaat, wordt op de muur door de specifiek uitgekozen raamdecoratie prachtige kunstwerken gecreëerd op de muur.

De Belgische krant HLN meldt: ''Het gehele appartement, 100 Barclay Penthouse, is overigens 1300 vierkante meter groot en is gelegen in een gebouw dat stamt uit 1927. De unieke buitenkant van het gebouw is baksteen per baksteen opgebouwd. Veel te duur voor de huidige bouwtechnieken van andere moderne wolkenkrabbers, waarmee het complex zich overigens wel omringt. Het gebouw staat naast het nieuwe One World Trade Center, ofwel Freedom Tower, dat gebouwd werd nadat de voormalige Twin Towers zijn ingestort bij de aanslag op 11 september 2001.''

Bekijk hier het filmpje met de beelden


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven