Boxspring Design viert tienjarig bestaan met open dag

"Klanten van het eerste uur zijn nog steeds heel tevreden met ons bedrijf"

"Het is een supermooie dag geweest", blikt een enthousiaste directeur en eigenaar Peter de Kock van Boxspring Design tevreden terug. Zijn bedrijf vierde 7 juli het tienjarig bestaan met een open dag. In de Roosendaalse fabriek werden voor genodigden rondleidingen gegeven met aansluitend een jubileumfeest in restaurant Le Jardin in Rucphen.

Peter de Kock met zijn echtgenote Ilonka.

Ruim 120 klanten namen van de gelegenheid gebruik om een kijkje in de productiehallen te nemen. "Mensen die al enige tijd niet bij ons waren geweest, waren onder de indruk", vertelt Peter de Kock. "Ook vanwege het feit dat er nog zoveel handwerk komt kijken bij het fabriceren van onze boxsprings, matrassen, hoofd- en voetborden en (andere) accessoires voor de slaapkamer. Maar dat hebben we ook nodig, om flexibel te zijn en aan de vraag van de klant te kunnen voldoen."

De Kock was in zijn nopjes met het feit dat verschillende klanten van het eerste uur de moeite hadden genomen om naar Roosendaal af te reizen. "Die zijn nog steeds heel tevreden met Boxspring Design. En wij met hen. Ik kreeg zelfs van een van mijn trouwste relaties een bokaal overhandigd. Hij had me benoemd tot trouwste leverancier van 2019 op het gebied van slaapproducten. Dat deed met ontzettend goed, ook naar mijn medewerkers toe. Het zegt iets over ons team", vindt De Kock.

Nu de jubileumviering achter de rug is, gaat de blik weer op de toekomst. "We hebben de laatste periode flink geïnvesteerd, onder andere in een nieuwe CNC houtbewerkingsmachine en een volledig geautomatiseerde stoffensnij-apparaat. Daarnaast zit in september de VAKbeurs er weer aan te komen. Daar zullen we een aantal nieuwe modellen presenteren", aldus De Kock.

Klik hier voor de fotoreportage van de open dag.
FOTO'S SIETSE HIELKEMA

Afgelopen maart publiceerde Wonen360 dit artikel in het kader van het tienjarig bestaan van Boxspring Design.

Meer informatie:
Boxspring Design B.V.
Nucleonweg 7
4706 PZ Roosendaal
Tel 0165-549404
info@boxspringdesign.nl
www.boxspringdesign.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven