Beton-Lab verhuist naar nieuw onderkomen

Vanaf vandaag, maandag 8 juli is het jonge Utrechtse ontwerpbureau Beton-Lab gevestigd in het centrum van Utrecht. In het atelier is ook ruimte voor een showroom, die vanaf 25 juli geopend zal zijn. Het ontwerpbureau is gespecialiseerd in esthetisch beton.

Het nieuwe atelier van Beton-Lab is gevestigd aan de Catharijnesingel 57, op de hoek van Hoog Catharijne en het Moreelse Park. Deze plek biedt het jonge bureau veel mogelijkheden. 

“Er lopen ontzettend veel mensen langs het pand, tussen de Mariaplaats en het Stationsplein. Daar moeten we zeker ons voordeel mee doen,” vertelt ontwerper Jan-Paul. “Omdat het gaat om tijdelijke huisvesting, hebben we het hele pand tot onze beschikking. Er is een zee aan ruimte om onze betonnen objecten te maken én ze gelijk te exposeren in de showroom!”  

“In november 2017 zijn we gestart met het ontwerpen en ontwikkelen van betonnen meubels, verlichting en accessoires voor in- en exterieur. Van ontwerp tot productie hebben we volledig in eigen hand en dat resulteert in hele mooie, bijzondere en fijne betonnen producten. Nu, anderhalf jaar verder, is dit een uitgelezen kans om ons werk aan Utrecht te laten zien. Zo zijn er lampen, schalen, maar ook een verfijnde en comfortabele betonnen fauteuil te zien. Daarnaast ook enkele ontwerpen die we voor anderen gemaakt hebben”, vertelt Marjolein. “In onze showroom kunnen mensen straks zien, voelen en ervaren hoe zacht en fijn beton kan zijn!” 

Beton-Lab is nu verhuisd, maar de showroom zal in verband met een expositie in Dordrecht pas 25 juli klaar zijn. ''Dat neemt niet weg dat iedereen welkom is om binnen te komen, om te kijken wat ze aan het doen zijn.'' De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.30. 

Meer informatie:
Beton-Lab
info@beton-lab.com
www.beton-lab.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven