Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Outdoor Lifestyle presenteert nieuwe collectie all-weather buitenmeubelen

Outdoor Lifestyle is specialist in exclusieve all-weather loungesets. Na 13 jaar ervaring op het gebied van deze buitenmeubelen gaat het in Nootdorp gevestigde bedrijf weer een stapje hoger en presenteert het haar nieuwe collectie all weather buitenmeubelen en ligbedden voor het hogere segment.

Manon Idema, eigenaresse van Outdoor Lifestyle en ontwerpster van deze buitenmeubelen, gaat bij de klant langs om mee te denken wat mooi staat in de omgeving waar het meubel moet komen.

De nieuwe collectie bestaat uit exclusieve kleurvaste outdoor-stoffen van Rubelli, Manuel Canovas en Maria Flora. De loungebank is bekleed met de turquoise stoffen van Rubelli. Deze voelen zacht aan, zijn kleurvast en drogen heel snel na een regenbui. De aanvullende sierkussens met vissen zijn van het onderscheidende merk Manuel Canovas. 

De showroom van Outdoor Lifestyle bevindt zich in Nootdorp. Men kan daar terecht om de verschillende collecties en stoffen te bekijken. Wel op afspraak! 

Dit bedrijf is ook hard aan het branden en heeft het logo iets aangepast. U herkent Outdoor Lifestyle aan de oranje O.

Meer informatie:
Outdoor Lifestyle
Manon Idema
info@outdoorlifestyle.nl
www.outdoorlifestyle.nl