Vindt plaats van 19 tot en met 27 oktober in Eindhoven

Ambassadeurs designfestival bekend gemaakt

De ambassadeurs voor de Dutch Design Week, die zal plaatsvinden van 19-27 oktober in Eindhoven, zijn bekend. Bij het selecteren van deze vier ambassadeurs, Studio Drift, Jalila Essaïdi, Alice Rawsthorn en Stefano Boeri Architetti, brengt DDW19 betovering, uitvinding, theorie en architectuur samen. 

De ambassadeurs die zijn geselecteerd voor DDW 2019 verleggen allemaal de grenzen van het hedendaags design. Door deze selectie brengt het designfestival verschillende ontwerpdisciplines samen om het gesprek rond design en de oplossingen die het kan leveren, te verrijken en te stimuleren.

DDW19 - Zo niet nu, wanneer?
Ontwerpen en experimenten spelen een belangrijke rol bij innovatie. In een wereld die eindeloze mogelijkheden lijkt te hebben op het gebied van design, technologie en nieuwe materialen, nemen ook serieuze mondiale problemen razendsnel toe. Met het thema van dit jaar brengt DDW het gesprek naar een hoger niveau. Als een voortzetting van het stellen van de vraag wie moet handelen, zal het toonaangevende designevenement in Europa designers een platform bieden om te presenteren waar design tegenwoordig is.

Martijn Paulen, CEO: "Ontwerpers zijn in staat om problemen te veranderen door een fundamentele verkenning van de vragen. Dit thema wil DDW19 helpen om innovatie in ideeën, materialen en processen op te schalen. Deze ambassadeurs zijn grote voorstanders om ons te helpen dit te bereiken."

Meer informatie:
Dutch Design Week
www.ddw.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.